Népmese mintás esküvői meghívók

magyar népmesés meghívóA Magyar népmesék 1980-tól 2012-ig futott magyar televíziós rajzfilmsorozat, amelynek ötlete Mikulás Ferenc stúdióvezető fejében fogant meg. A tervező, rendező, szakértő Jankovics Marcell volt. A Magyar népmesék (1977-től) felejthetetlen népmesei történeteket dolgoz fel ötletesen és a mesék eredeti humorát egy kis képi humorral szövi át.

A magyar népmesék nem csupán szép és tanulságos történetek, valójában nemzeti kultúránk legalapvetőbb, valósággal életfontosságú értékei közé tartoznak. Múltunk feltárása számára népmeséink a tárgyi kultúránál is fontosabbak, hiszen a tárgyak mindig lelki-szellemi életünk szülöttei, és így bepillantást engednek őseink érzés- és gondolatvilágába. Talán kevesen tudják, hogy a magyar népköltészet a világ leggazdagabb mesekincsével rendelkezik, a feldolgozott magyar népmesék száma már 1982-ben meghaladta a 10 ezret.

Immár közel 15 éve foglalkozunk meghívó készítéssel, és nyugodtan mondhatom, hogy népmesés meghívóink a kezdetek óta töretlen népszerűségnek örvendenek. A mai kor követelményeinek megfelelően persze gyöngyház fényű kartonon mutatnak a legszebben, de varázsukat csak tovább emeli ez a gyönyörű, minőségi kreatív karton. Kérjétek az ingyenes mitapéldányotokat tőlünk, élőben még szebb mint a képeken :)