Jogi nyilatkozat

 

A Jogi Nyilatkozat hatálya

 

Jelen Jogi Nyilatkozat kiterjed a http://www.kekkon.hu domain név összes aloldalára és összes aldomain nevére (ékezetes és ékezet nélküli formában), valamint az aldomainek aloldalaira, és az említett oldalakon elérhető anyagokra, információkra.

 

Jelen dokumentum egyben tartalmazza az ÁSZF-et, Impresszumot és az Adatkezelési nyilatkozatot.

 

A Jogi Nyilatkozat érvényes 2017. január 1-től visszavonásig.

 

A http://www.kekkon.hu honlapot mindenki kizárólag a saját felelősségére látogathatja.

A honlap címe: http://www.kekkon.hu

 

A honlap üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

- Cégnév: LFWD Kft.;

- Székhely címe: H-1037Budapest, Bécsi út 85.;

- Adószám: 25451049-2-41;

- Cégjegyzékszám: 1-09-275901;

- Bejegyező cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága;

- Kamara: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara;

- Telefonszám: +36-70-949-5231 (normál díjszabású);

- E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

Tárhely szolgáltató adatai:

- Cégnév: Dima.hu Kft.;

- Székhely címe: H-4026 Debrecen, Honvéd u. 1/A. 1/1.;

- Adószám: 14079665-2-09;

- Cégjegyzékszám: 09-09-014017;

- Bejegyező cégbíróság: Debreceni Törvényszék Cégbírósága;

- Telefonszám: +36-52-322-121 (normál díjszabású);

- E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

Általános Szerződési Feltételek

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza az LFWD Korlátolt Felelősségű Társaság (H-1037 Budapest, Bécsi út 85. cégjegyzékszám: 1-09-275901, adószám: 25451049-2-41) által üzemeltetett http://www.kekkon.hu honlap használatára vonatkozó feltételeket. Az alábbi feltételeket a Felhasználó a honlap böngészésével, ill. termék rendeléssel automatikusan elfogadja. Az LFWD Kft. fenntartja a jogot jelen szerződés egyoldalú módosítására.

Az Általános Szerződési Feltételek elfogadása

Az oldalon található bármely termék megrendelése esetén a Felhasználó automatikusan elfogadja a jelen ÁSZF feltételeit.

 

Az adásvételi szerződés létrejötte (vásárlás, megrendelés)

 

2014. június 13-án hatályba lépett a Kormány 45/2014. (II.26.) Kormányrendelete a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések szabályairól. Ezzel egyidejűleg hatályát veszti az üzleten kívül a fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 213/2008. (VIII.29.) Kormányrendelet, és a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet is.

Ha a Felhasználó megrendelést küld a honlapon található bármelyik űrlapon keresztül, és a Szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja, adásvételi szerződés jön létre a Felhasználó (vásárló) és a Szolgáltató között.

A Felhasználó elfogadja, hogy a honlapon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.)Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes megrendelést indoklás nélkül, pl. versenyérdek-ütközés miatt elutasítson. Ezzel szemben a Megrendelő panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

A Megrendelő az “Ingyenes mintapéldány rendelése” űrlapon lévő összes információt és feltételt a megrendelési űrlapon található “Rendelés elküldése”gomb megnyomásával önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismeri el.

A Felhasználó a weboldalon keresztül az ingyenes mintapéldány megrendelésekor a következő személyes adatokat adja meg: megrendelő neve, email címe, telefonszáma, menyasszony és vőlegény neve és a postázási cím.

A regisztráció során megadott adatokat a mintapéldány elkészítésére és kipostázására, valamint a felhasználó azonosítására használja a Szolgáltató.

A Szolgáltató nem felel a regisztráció során megadott adatok pontatlanságából eredő károkért. Az adatok pontosítását vagy módosítását a Felhasználó kizárólag e-mailen kérheti a Szolgáltatótól.

A kipostázott ingyenes mintapéldányon a Felhasználónak lehetősége van az adatait ellenőrizni és javítani még a megrendelés véglegesítése előtt. Amennyiben a Felhasználó hibás adatokkal véglegesítette a megrendelését a Szolgáltató semmilyen felelősséggel nem tartozik. Amennyiben a Szolgáltató hibájából ered a terméken szereplő adatok elírása, úgy azért a Szolgáltató teljes felelősséget vállal.

 

Árak, fizetési feltételek

 

A http://www.kekkon.hu honlapon keresztül rendelt termék megrendelésekor a Megrendelőt fizetési kötelezettség terheli. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy legkésőbb a megrendelt termék átvételekor köteles kiegyenlíteni a megrendelt termékárát.

 

A http://kekkon.hu honlapon közzétett árak tartalmazzák az ÁFÁ-val növelt bruttó árakat is.

 

Lehetséges fizetési módok

 

1. Utánvétes fizetés a futárnál a termék átvételekor;

2. Banki átutalás (előre utalás).

 

Nettó 100.000 Ft-ot meghaladó megrendelés kizárólag 30% előleg átutalásával véglegesíthető.

 

Külföldre történő postázás kizárólag a teljes vételár átutalása után lehetséges. 

 

Vásárlás folyamata (megrendelés, teljesítés feltétele)

 

A Megrendelő elküldi az ingyenes mintapéldányra vonatkozó megrendelését a http://www.kekkon.hu honlapon található bármely űrlapon keresztül. A mintapéldány elektronikus változatát a Szolgáltató 5 munkanapon belül elektronikus formában elküldi a Megrendelő részére. Ezen időintervallum a leterheltség függvényében módosulhat. Ezután van még lehetőség a Megrendelő további igényeire igazítani a terméket. Amennyiben a Megrendelő elfogadja a Szolgáltató által elkészített bemutatódarabot, úgy a Szolgáltató 1 db-ot küld a Megrendelőnek postán. Amennyiben a Megrendelő a kézbe vett terméket elfogadja, úgy a darabszám pontosítása után véglegesíti a megrendelést. A megrendelés véglegesítése után semmilyen változtatást nem áll módunkban teljesíteni. Szolgáltató 12 munkanapon belül megbízott futárszolgálattal elküldi a mintapéldánnyal mindenben megegyező termékből a megrendelt darabszámot a Megrendelő részére. Miután a Megrendelő a futárnak kifizette a teljes vételárat, a megrendelés teljesítettnek tekintendő.

 

Lemondás

 

A Megrendelőnek lehetősége van a megrendelés véglegesítése előtt lemondani a szolgáltatást, ebben az esetben nem terheli semmilyen kötelezettség. Ezt írásban teheti meg a Szolgáltató elektronikus postacímére küldött levélben. A megrendelés véglegesítése után nincs lehetőség a lemondásra.

 

Elállási jog

 

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet29. § (1) c. pontja alapján a Megrendelő nem gyakorolhatja az elállási jogát, mivel olyan, nem előre gyártott terméket rendelt, amelyet a Megrendelő utasítása alapján vagy kifejezett kérésére gyártott a Szolgáltató, illetve egyértelműen a Megrendelő személyére szabtak.

 

Panasz

 

A Felhasználó a http://www.kekkon.hu honlapon elérhető termékkel, szolgáltatással vagy Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos kifogásait a következő elérhetőségeken keresztül terjesztheti elő:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltató vállalja, hogy a beérkezett panaszt 8 napon belül kivizsgálja, és tájékoztatja a bejelentőt annak eredményéről.

Adatvédelem és Cookiek használata

Cookiek

A http://www.kekkon.hu honlap Üzemeltetője tájékoztatja a Felhasználót, hogy a weboldal nem használ Cookie-kat.

A honlap üzemeltetője minden szükséges intézkedést megtesz, hogy a Megrendelő személyes adatait illetéktelenektől megvédje.

Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben a LFWD Kft. elektronikus címén keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását. A honlapról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa a Szolgáltató. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése után a Szolgáltató törli az adatbázisból.

 

Adatkezelési tájékoztató

 

A Szolgáltató tájékoztatja a Felhasználót, hogy a honlap több pontján történik adatgyűjtés. Néhány szolgáltatás, termék megrendeléséhez, igénybevételéhez ún. regisztráció szükséges, amelyhez bizonyos személyes adatokat kell megadni: megrendelő neve, email címe, telefonszáma, menyasszony és vőlegény neve és a postázási cím.

A Felhasználó http://www.kekkon.hu honlapon való böngészésével, ill. regisztrációjával, megrendelésével hozzájárul adatainak a szerződésben meghatározottak szerinti kezeléséhez.

Szolgáltató kijelenti, hogy reklám tartalmú üzenetek és küldeményeket nem küld a felhasználóknak.

Leiratkozási link nem szerepel a termékrendeléssel és visszaigazolással kapcsolatosüzenetekben, mert azok egyszeri üzenetek.

A Szolgáltató a Felhasználó adatait kizárólag az ügyfél által igényelt termék, szolgáltatás teljesítéséhez használja.

Az adatkezelés időtartama

A Felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében a személyes adatokat a Szolgáltató (továbbiakban: Adatkezelő) addig kezeli, amíg a megrendelés nem teljesült, utána minden adatot töröl.

Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége

Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen Adatkezelési Szabályzatot a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A Felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő akár egyetlen alkalommal történő használatával elfogadja a módosított Adatkezelési Szabályzatot az abban szereplő esetleges változásokkal és módosításokkal együtt.

Az Adatkezelő a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

 

Referencia, vélemények

 

A referencia, vélemény megadása önkéntes az LFWD Kft. részére a termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatosan. A referenciát adó személy hozzájárul, hogy személyes véleménye (teljes nevével, esetleg profilképével) feltüntetésre kerüljön a http://www.kekkon.hu holnap, ill. azLFWDKft. érdekeltségi köreibe tartozó oldalakon, hírlevelekben, kampányokban, termékeken, és nyomtatott marketing anyagokon. A referenciát a Szolgáltató időbeli korlátozás nélkül jogosult használni. A referencia vélemény visszavonása esetén a Szolgáltató a már felhasznált referenciát anonimizálja, a személyes adatok eltávolításával, a monogram feltüntetésével. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy egy vevővéleményt  a Felhasználó kérése ellenére mégsem jelenít meg.

 

Változtatás joga

 

A http://www.kekkon.hu honlapon található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát Szerző fenntartja.

 

Linkek

 

A honlapon olyan linkek is megtalálhatók, amelyek más weboldalakra mutatnak. Az Szolgáltató nem felelős más weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatáért és az ott található információkért sem.

A Felhasználó saját maga felelős minden linkre kattintásért. A Szolgáltató kifejezetten elhárít minden felelősséget a károkért, amit azoldalon található linkeken elérhető más honlapok okoznak vagy okozhatnak a Felhasználónak.

 

Garanciák és akciók

 

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy időről időre az általa forgalmazott termékekre és szolgáltatásokra árengedményt vagy más akciót, kedvezményt biztosítson.

A kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatók, és visszamenőleg nem érvényesek.

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy az általa megvásárolt termék esetleges jövőbeni akciója esetén számára kompenzáció, egyéb juttatás, kedvezmény nem jár.

A Megrendelő az aktuális feltételekkel vásárolja meg az adott terméket, szolgáltatást.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben ügyfeleinek ajándékba adjon terméket, vagy szolgáltatást. Az ügyfelek, megrendelők nem élhetnek panasszal, jogorvoslattal, vagy pénz-visszatérítési kérelemmel olyan esetben, ha olyan terméket, szolgáltatást kapnak ajándékba, melyet előzőleg már megvásároltak.

Az ajándékok nem válthatók pénzre.

 

Jogorvoslati lehetőségek

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

- Székhely: 1125  Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.;

- Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5;

- Telefon: +36 (1) 391-1400;

- Telefax: +36 (1) 391-1410;E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

Pest Megyei Kormányhivatal

Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály

- Cím: 1135 Budapest, Lehel utca 43-47.;

- Postacím: 1399 Budapest, Pf.: 661.;

- Telefon: +36 1 236-3937;

- Telefax: +36 1 236-3956;

- E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..