Vintage esküvői meghívó 06

Ez a vintage esküvői meghívó bézs, enyhén bordázott kartonból készül. Igény szerint bármilyen szalaggal díszíthető, bármely más meghívóinkról az egyes motívumok átemelhetőek/kombinálhatóak. A boríték nem tartozéka a meghívónak de természetesen tudunk hozzá biztosítani. Amennyiben igény van rá, 160x160mm bézs négyzet alakú borítékkal ajánljuk. Szalagos díszítés is kérhető a meghívóra, ebben az esetben az ár 450-480.- között változhat a díszítés jellegétől függően.

Méret:

 

Boríték: + 110.-

135x270mm (középen hajtva) 160x160mm

 

Ha e-mailben adod le rendelésed a következő információkra van szükségünk:

- A Menyasszony és Vőlegény neve ill. az Esküvő időpontja
- Egy telefonos elérhetőség kérdés esetére
- Választott meghívó típusa (pl: Dobozos esküvői meghívó 06)
- A meghívóra kerülő nyomat illetve szalag színe (ha eltér a mintától)
- Preferált betűtípus sorszáma vagy neve (ha eltér a mintától)
- A meghívóra szánt idézet illetve szövegezés
- Borítékigény jelzése darabszámmal együtt
- Egyéb instrukciók, pl. mit, hol képzeltetek esetleg másképp mint a képeken látott meghívón.
- Mintapéldány igénylés esetén név ill. cím ahová postázhatjuk.
- Rendelés esetén napközbeni elérhetőség a futár részére (Név, cím, telszám).

Ára: 350 Ft/db (Ez az ár a képen is látott komplett, nyomtatott meghívó bruttó ára!)

Tervezési, szerkesztési díja meghívóinknak nincs amennyiben a mi kínálatunkból, vagy azok bármely kombinációjából sikerül választani. Ha az előzetes egyeztetés során átbeszélt igényeknek meg tudunk felelni, akkor elvállaltuk a munkát. Új, a honlapunkon még nem szereplő munka (amennyiben el tudjuk vállalni) tervezési díja egyéni megállapodás szerint kerül kialakításra.

Amikor elkészülünk a munkákkal, az előzetesen megadott pontos cím, név, telefonszám alapján elindul a futár a csomaggal. Fontos, hogy nap közbeni elérhetőséget adjatok, a futár hétköznap munkaidőben szállít. A szállítási költség az egész országban egységesen 1.800 forint bruttó 30.000 forint rendelési összegig, efelett ingyenes, azaz minket illet, nem kerül felszámításra. Csomagolási költség egyik esetben sincs.

A meghívót már nálunk rendelt ügyfeleink részére az összes típusú ültetőkártyák 20% kedvezménnyel készülnek. Tapasztalat, hogy érdemes később megrendelni őket, akik a meghívóval együtt megrendelik, szinte mindig utánrendelést is leadnak, tehát csak kb. 2 héttel az esküvő előtt, mikor már kialakult a végleges vendéglista a legcélszerűbb elküldeni a rendelést.

Küldhetjük az ingyenes mintapéldányt?

Ha megkaptuk emailben vagy az oldalon lentebb található rendelési űrlapon az összes infót, a munka elkezdéséhez először egy előzetes szerkesztett anyagot küldünk vissza e-mailben, amit addig módosítunk, amíg azt nem mondjátok, hogy remek, ezt így gondoltuk. Ezután készítünk egy db ingyenes "élő"mintapéldányt is, amit - ha egy mód van rá - ingyenesen el is postázunk az ország területén belül, így a csalódás kizárt és mindez idáig teljesen díjmentes. Az ingyenes mintapéldány igénylése semmilyen kötelezettséggel nem jár! Ha bármilyen ok miatt (pl. külföldön éltek, szűkös az idő stb.) nem igénylitek az élő mintát, akkor lefényképezzük azt és így küldjük el véleményezésre.

Ajánlott betűtípusok

Idézet ötletek

Meghívószöveg ötletek

 

Ingyenes mintapéldány rendelése

A *-al jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltsd ki! Az ingyenes mintapéldány igénylése semmilyen kötelezettséggel nem jár! A mintapéldány rendelést e-mailben is leadhatod a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A fentebb látható Idézet ötletek/Meghívószöveg ötletek/Ajánlott betűtípusok linkre kattintva külön lapon néhány ötletet összegyűjtöttünk nektek, de bármilyen idézetet/szöveget/betűtípust használhatunk! Ha pl. nem kértek idézetet a meghívóra, írjátok egyszerűen a megfelelő helyre pl. hogy nem kérek.

Adatok a meghívóhoz
Személyes adatok
Powered by BreezingForms

Elérhetőségeink

Információ és rendelésfelvétel:
Tel.: 06 30/ 711 8329
Telefonon hétköznapokon

10 és 16 óra

között vagyunk elérhetőek.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: kekkon.hu