Dobozos esküvői meghívó 07

Ez a dobozos esküvői meghívó Fehérarany gyöngyház fényű kartonból készül 10mm-es étcsokibarna szalaggal és masnival díszítve. 6,5x6,5x6,5cm-es dimenziókkal rendelkezik. Bármilyen egyéb színekkel nyomtatható ill. igény szerint bármilyen szalaggal díszíthető, bármely más meghívóinkról az egyes motívumok átemelhetőek/kombinálhatóak. A doboz belső, tartalmi része is teljesen egyénre szabható, bármilyen grafikával, fotóval elkészíthető.

Doboz mérete:

   

 

65x65x65mm  

 

Ha e-mailben adod le rendelésed a következő információkra van szükségünk:

- A Menyasszony és Vőlegény neve ill. az Esküvő időpontja
- Egy telefonos elérhetőség kérdés esetére
- Választott dobozos meghívó száma (pl: Dobozos esküvői meghívó 06)
- A meghívóra kerülő nyomat illetve szalag színe (ha eltér a mintától)
- Preferált betűtípus sorszáma vagy neve (ha eltér a mintától)
- A meghívóra szánt idézet illetve szövegezés
- Egyéb instrukciók, pl. mit, hol képzeltetek esetleg másképp mint a képeken látott meghívón.
- Mintapéldány igénylés esetén név ill. cím ahová postázhatjuk.
- Rendelés esetén napközbeni elérhetőség a futár részére (Név, cím, telszám).

Ára: 500 Ft/db (Ez az ár a képen is látott komplett, nyomtatott meghívó bruttó ára!)

Tervezési, szerkesztési díj nincs amennyiben a mi kínálatunkból, vagy azok bármely kombinációjából sikerül választani. Ha az előzetes egyeztetés során átbeszélt igényeknek meg tudunk felelni, akkor elvállaltuk a munkát. Új, a honlapunkon még nem szereplő munka tervezési díja egyéni megállapodás szerint kerül kialakításra.

Amikor elkészülünk a munkákkal, az előzetesen megadott pontos cím, név, telefonszám alapján elindul a futár a csomaggal. Fontos, hogy nap közbeni elérhetőséget adjatok, a futár hétköznap munkaidőben szállít. A szállítási költség az egész országban egységesen 1.500 forint bruttó 30.000 forint rendelési összegig, efelett ingyenes, azaz minket illet, nem kerül felszámításra. Csomagolási költség egyik esetben sincs.

A meghívót már nálunk rendelt ügyfeleink részére az összes típusú ültetőkártyák 20% kedvezménnyel készülnek. Tapasztalat, hogy érdemes később megrendelni őket, akik a meghívóval együtt megrendelik, szinte mindig utánrendelést is leadnak, tehát csak kb. 2 héttel az esküvő előtt, mikor már kialakult a végleges vendéglista a legcélszerűbb elküldeni a rendelést.

Küldhetjük az ingyenes mintapéldányt?

Ha megkaptuk emailben vagy az oldalon lentebb található rendelési űrlapon az összes infót, a munka elkezdéséhez először egy előzetes szerkesztett anyagot küldünk vissza e-mailben, amit addig módosítunk, amíg azt nem mondjátok, hogy remek, ezt így gondoltuk. Ezután készítünk egy db ingyenes "élő"mintapéldányt is, amit - ha egy mód van rá - ingyenesen el is postázunk az ország területén belül, így a csalódás kizárt és mindez idáig teljesen díjmentes. Az ingyenes mintapéldány igénylése semmilyen kötelezettséggel nem jár! Ha bármilyen ok miatt (pl. külföldön éltek, szűkös az idő stb.) nem igénylitek az élő mintát, akkor lefényképezzük azt és így küldjük el véleményezésre.

Ajánlott betűtípusok

Idézet ötletek

Meghívószöveg ötletek

 

Ingyenes mintapéldány rendelése

A *-al jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltsd ki! Az ingyenes mintapéldány igénylése semmilyen kötelezettséggel nem jár! A mintapéldány rendelést e-mailben is leadhatod a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A fentebb látható Idézet ötletek/Meghívószöveg ötletek/Ajánlott betűtípusok linkre kattintva külön lapon néhány ötletet összegyűjtöttünk nektek, de bármilyen idézetet/szöveget/betűtípust használhatunk! Ha pl. nem kértek idézetet a meghívóra, írjátok egyszerűen a megfelelő helyre pl. hogy nem kérek.

Adatok a meghívóhoz
Személyes adatok
Powered by BreezingForms

Elérhetőségeink

Információ és rendelésfelvétel:
Tel.: 06 70/ 949 5231
Telefonon hétköznapokon

10 és 16 óra

között vagyunk elérhetőek.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.kekkon.hu