Dobozos meghívók (26)

A dobozos esküvői meghívókat elsősorban azoknak a pároknak ajánljuk, akik rövidebb szövegezésű meghívóval szeretnék hívogatni családtagjaikat és barátaikat, erre a típusú meghívóra ugyanis jóval kevesebb szöveg tud normál betűmérettel felkerülni, hogy ne menjen az olvashatóság rovására. Az itt bemutatott meghívók csak ötletek, bármilyen egyéb a honlapunkon megtalálható meghívókon szereplő grafikai elemmel, vagy hozott grafikával is meg tudjuk nyomtatni bármilyen, a bemutatott meghívótól eltérő színekkel is. Szalagokkal, Swarovski kristályokkal, kisvirágokkal is díszíthetőek ugyanúgy, mint bármely egyéb termékünk. A lehetőségeknek a fantáziátok szabhat határt. Ugyanúgy mint egyéb más meghívóink esetében, lehetőség van akár saját fényképpel is elkészíteni a dobozokat. Kívül belül szabadon variálható, hogy mit nyomtatunk a meghívóra. Méretét tekintve az alábbi meghívók 6,5 x 6,5 x 6,5 cm nagyságúak, de az ettől eltérő formátumokat, méreteket is ugyanígy el tudjuk készíteni. Nemcsak meghívóként, akár köszönetajándékként is használhatóak ezek a dobozkák, melyekbe cukrozott mandulaszemek, saját készítésű kis ajándékocskák kerülhetnek.

Dobozos, díszdobozos meghívóink ingyenes mintapéldányait lapra szerelve szoktuk elküldeni, hogy megfeleljen a posta új kívánalmainak. A nyomat, a karton ill. a szalag minősége így is látható lesz, és könnyedén össze is rakható, a ragasztócsíkok védőfóliájának eltávolításával. 

 

Ha mindenképp teljesen kész, összerakott állapotban szeretnétek megkapni a dobozos/díszdobozos mintameghívót 1500.- ért futárral is el tudjuk küldeni amennyiben ezen összeg utalással megérkezik részünkre. Természetesen maguk a megrendelt meghívók a futárral már összerakott módon lesznek küldve, külön egymásra helyezve a dobozok alsó részei és a teljesen összerakott/felszalagozott doboztetők, csak a tetőt kell majd rárakni az alsó részre. (Ezzel sok helyet spórolunk csomagoláskor). A díszdobozos meghívók teljesen összerakva érkeznek, ott nem tudunk ilyen módon helyet spórolni csomagoláskor. Megértéseteket köszönjük.

Az egyes dobozos meghívók megtekintéséhez klikk a képekre:

Elérhetőségeink

Információ és rendelésfelvétel:
Tel.: 06 30/ 711 8329
Telefonon hétköznapokon

10 és 16 óra

között vagyunk elérhetőek.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: kekkon.hu