Díszdobozos meghívók (6)

Alapvetően ezek a díszdobozok a kémcsöves meghívókhoz ill. csak önállóan pausztekercsekhez szoktak készülni, motívumaikat tekintve a pausztekercsekhez szoktak igazodni. Ne feledjétek, ezen díszdobozok szintén bármilyen színnel nyomtathatóak, ezek csak alapötletek. Bármelyik doboz szalaggal, masnival is díszíthető. Bármi bármivel szabadon kombinálható. Dobozos, díszdobozos meghívóink ingyenes mintapéldányait lapra szerelve szoktuk elküldeni, hogy megfeleljen a posta új kívánalmainak. A nyomat, a karton ill. a szalag minősége így is látható lesz, és könnyedén össze is rakható, a ragasztócsíkok védőfóliájának eltávolításával. 

Ha mindenképp teljesen kész, összerakott állapotban szeretnétek megkapni a dobozos/díszdobozos mintameghívót 1500.- ért futárral is el tudjuk küldeni amennyiben ezen összeg utalással megérkezik részünkre. Természetesen maguk a megrendelt meghívók a futárral már összerakott módon lesznek küldve, külön egymásra helyezve a dobozok alsó részei és a teljesen összerakott/felszalagozott doboztetők, csak a tetőt kell majd rárakni az alsó részre. (Ezzel sok helyet spórolunk csomagoláskor). Megértéseteket köszönjük. További részletekért klikk a képekre:

Elérhetőségeink

Információ és rendelésfelvétel:
Tel.: 06 30/ 711 8329
Telefonon hétköznapokon

10 és 16 óra

között vagyunk elérhetőek.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: kekkon.hu