Ültetőkártyák

A meghívókhoz, a menükártyákhoz színvilágában illeszkedő ültetőkártyák is teljesen ugyanolyan kartonból, pauszból, szalagból készülnek, melyek szintén az ünnepi asztal díszei között szerepelhetnek, nyilvánvaló praktikus funkciójuk mellett. Egyes megrendelőink ehelyett/emellett szoktak ültetési rendet rendelni, így 1-2 helyen kirakva ezzel segítik a rendezvényre érkezők elhelyezését.

Akik a meghívójukat velünk készíttették el, általában megtisztelnek bizalmukkal az ültetőkártyák, menükártyák, esküvői rendszámok, boros címkék elkészítésekor is. Mi ezt azzal köszönjük meg, hogy a meghívót már nálunk rendelt ügyfeleink részére az összes típusú ültetőkártyák 20% kedvezménnyel készülnek. Tapasztalat, hogy érdemes később megrendelni őket, akik a meghívóval együtt megrendelik, szinte mindig utánrendelést is leadnak, tehát csak kb. 2-3 héttel az esküvő előtt, mikor már kialakult a végleges vendéglista a legcélszerűbb elküldeni a rendelést. Javasoljuk néhány üres ültető elkészítését is a későn visszajelzők részére.

Általában az ültetők a meghívóval összhangban, azonos anyagból, azonos motívumokkal, színekkel szokott készülni. Rengeteg ötletet találtok a felső menüpontoknál az egyéb kiegészítők fülre kattintva, ill. facebook oldalunkon. Itt is igaz persze, hogy egyéni ötleteket is szívesen megvalósítunk ha módunkban áll. Hasonlóképp mint a meghívórendelésnél, itt is elküldjük a beszerkesztett anyagot, amit addig módosítunk, amíg tökéletesen a ti elképzeléseiteknek megfelelő nem lesz.

1. típus

Ez a típus egy szabadon választott grafikai tervvel készül. Csak nyomtatottak a kártyák, semmilyen egyéb díszítés nem kerül rájuk. Legtöbbször a kiválasztott meghívóhoz tartozó mintával és színvilággal készítjük.


Méretei: 85 mm x 95 mm  Ára: 100 Ft/db

 

2. típus

Ez a típus két különböző színű kartonból készül a háttérkarton 300 gramm súlyú karton, melyen egy gyöngy vagy fehérarany 120gr-os papírból készülő rátét lappal szabadon választott grafikával.


Méretei: 90 mm x 100 mm  Ára: 150 Ft/db

 

3. típus

Ez gyakorlatilag az 1-es típus, amelyen 6 mm-es szatén szalag fut végig a hajtásnál.


Méretei: 85 mm x 95 mm  Ára: 150 Ft/db

 

4. típus

Ez szintén megegyezik alapjait tekinve az 1-es típussal, ám itt 10 mm-es szatén szalag fut végig a hajtásnál, középen egy swarovskival díszített kis masnival.


Méretei: 85 mm x 95 mm Ára: 220 Ft/db

Típus 1  2 3 4
 Alapár  100.-  150.-  150.-  220.-
 Kedvezményes ár*  80.-  120.-  120.-  176.-

 

* A kedvezményes ár (-20%) a meghívókat is nálunk rendelt ügyfeleink részére érvényes!

 

Elérhetőségeink

Információ és rendelésfelvétel:
Tel.: 06 30/ 711 8329
Telefonon hétköznapokon

10 és 16 óra

között vagyunk elérhetőek.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: kekkon.hu