Menükártya 07

Ez az esküvői menühenger 200gr-os Fehér pausz papírból készül, barna színnel nyomtatva, oldalán egy kétoldalú ragasztócsíkkal rögzítve. Méretét tekintve A/4-es nagyságú a henger. Amennyiben futárnak kell átadnunk, akkor lapra szerelve szoktuk becsomagolni, hogy ne legyen gond a hengerekkel. Egyszerűen le kell húzni a kétoldalú ragasztóról a hordozófóliát és összeilleszteni. Bármilyen egyéb színekkel nyomtatható ill. igény szerint bármilyen szalaggal díszíthető, bármely más meghívóinkról az egyes motívumok átemelhetőek/kombinálhatóak.

Mérete:

   

 

210x297mm (A4)  

 

E-mailben a következő információkra van szükségünk:

- A Menyasszony és Vőlegény neve ill. az Esküvő időpontja
- Egy telefonos elérhetőség kérdés esetére
- Választott menükártya száma (pl: Menükártya 06)
- A menükártyára kerülő nyomat illetve szalag színe (ha eltér a mintától)
- Preferált betűtípus sorszáma vagy neve (ha eltér a mintától)
- A menükártyára szánt étel, italkínálat
- Egyéb instrukciók, pl. mit, hol képzeltetek esetleg másképp mint a képeken látott menükártyán.
- Rendelésleadáskor napközbeni elérhetőség a futár részére (Név, cím, telszám).

Ára: 350 Ft/db (Ez az ár a képen is látott komplett, nyomtatott menükártya ára!)

Tervezési, szerkesztési díj nincs amennyiben a mi kínálatunkból, vagy azok bármely kombinációjából sikerül választani. Ha az előzetes egyeztetés során átbeszélt igényeknek meg tudunk felelni, akkor elvállaltuk a munkát. Új, a honlapunkon még nem szereplő munka tervezési díja egyéni megállapodás szerint kerül kialakításra.

Amikor elkészülünk a munkákkal, az előzetesen megadott pontos cím, név, telefonszám alapján elindul a futár a csomaggal. Fontos, hogy nap közbeni elérhetőséget adjatok, a futár hétköznap munkaidőben szállít. A szállítási költség az egész országban egységesen 1.500 forint bruttó 30.000 forint rendelési összegig, efelett ingyenes, azaz minket illet, nem kerül felszámításra. Csomagolási költség egyik esetben sincs.

A meghívót már nálunk rendelt ügyfeleink részére az összes típusú ültetőkártyák 20% kedvezménnyel készülnek. Tapasztalat, hogy érdemes később megrendelni őket, akik a meghívóval együtt megrendelik, szinte mindig utánrendelést is leadnak, tehát csak kb. 2 héttel az esküvő előtt, mikor már kialakult a végleges vendéglista a legcélszerűbb elküldeni a rendelést.

Küldhetjük az ingyenes mintapéldányt?

Ha megkaptuk emailben az összes infót, a munka elkezdéséhez először egy előzetes szerkesztett anyagot küldünk vissza e-mailben, amit addig módosítunk, amíg azt nem mondjátok, hogy remek, ezt így gondoltuk. Mintapéldányt ilyenkor már nem küldünk, általában erre nem is szokott már idő lenni, ugyanolyan megelégedéssel fogjátok fogadni őket ahogy a meghívók esetében is :) A hengereket, háromszögeket lapra szerelve csomagoljuk ill. küldjük el nektek, összeállítva nagyon sok helyet foglalnának és nem is tudnánk az épségükért garanciát vállalni. Roppant egyszerű összerakni őket. A ragasztócsíkról el kell csak távolítani a védőfóliát és összeilleszteni.

Ajánlott betűtípusok

Továbbiak ebben a kategóriában: « Menükártya 06 Menükártya 08 »

Elérhetőségeink

Információ és rendelésfelvétel:
Tel.: 06 70/ 949 5231
Telefonon hétköznapokon

10 és 16 óra

között vagyunk elérhetőek.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.kekkon.hu