Rendelés menete

Cégünk immár több mint egy évtizede tevékenykedik egyre nagyobb népszerűséggel az esküvői meghívók piacán. Évről-évre egyre újabb megoldásokat emelünk be a repertoárunkba, így ma már a hagyományos nyomtatott esküvői meghívók mellett foglalkozunk szalagos, dobozos, csipkés, vintage meghívókkal, amelyekre egyedi motívumaink mellett akár hozott alapanyagokat/képeket/motívumokat is tudunk nyomtatni. Az esküvő egyéb nyomtatott kellékei, mint az ültetőkártya, menükártya, boros- és pálinkacímkék stb. elkészítését is rövid határidővel vállaljuk. Népszerűek a népmesés, kalocsai motívumaink is, így rengeteg népmesés, magyaros meghívót is rendelnek tőlünk ügyfeleink. Tegyetek próbára minket, ígérjük nem fogtok csalódni.

Tekintsétek meg a meghívókat és az esküvő egyéb kellékeit weboldalunk felső részén elhelyezett menüpontban az esküvői meghívók ill egyéb kiegészítők fülekre kattintva. A könnyebb áttekinthetőség kedvéért több kategóriát hoztunk létre. Bármi bármivel kombinálható. A honlapunkon látott bármelyik dísz, motívum szabadon használható bármelyik másik meghívó esetében is.

És most tényleg a rendelés menetéről (klikk az egyes pontokra):

Fő profilunk az egyedi esküvői meghívók ill. egyéb kiegészítők (ültetőkártyák, menükártyák, stb.)készítése, úgy gondoljuk, hogy nem igazán működne a webáruházas, kosaras rendszer, ezért a rendelésfelvétel (nevezzük inkább kapcsolatfelvételnek) nálunk egy e-maillel, a honlapon az egyes meghívók alatti ingyenes mintapéldány rendelési űrlap kitöltésével, esetleg telefonon szokott kezdődni. Kolléganőnk készséggel válaszol az összes felmerülő kérdésre ne féljetek addig kérdezni amíg le nem tisztult, hogy mire lenne konkrétan szükségetek. Ha minden megvan a mintapéldány elkészítéséhez, átkerül a tervezési szakaszba a folyamat.
Miután sikerült kiválasztani a kívánt meghívó(k) típusát illetve számát, a meghívó tartalmi részét, színeket, betűtípust stb, kollégánk általában 5-7 munkanapon belül jelentkezik emailben a tervekkel. Ezt addig módosítjuk, amíg azt nem mondjátok, hogy indulhat az ingyenes mintapéldány. Ha bármilyen ok miatt (pl. külföldön éltek, szűkös az idő stb.) nem igénylitek az élő mintát, akkor lefényképezzük azt és így küldjük el véleményezésre.
Az elküldött és jóváhagyott terveket követően a mintapéldány elkészül, melyet postai úton elsőbbségi küldeményként eljuttatjuk hozzátok. Ne feledjétek, hogy ez idáig teljesen díjmentes, és a mintapéldány igénylés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ez az időszak a posta szeszélyeitől függően kb. 3 munkanap. Nagyon ritkán előfordul, hogy elkeveredik a mintapéldány a postán, ezért kérlek jelezzétek nekünk, ha a minta 4-5 nap után sem érkezne meg hozzátok, és újraküldjük a meghívómintát.
Amennyiben bármi változtatásra lenne szükség a meghívón a mintapéldányhoz képest, ezt emailben jelezzétek nekünk. A módosításokat ellenőrzésre visszaküldjük, kérlek ilyenkor már alaposan nézzétek meg a véglegesítés előtt a tervet. Persze ha a minta tökéletesen megfelel, akkor ezt a részt át is ugrottunk :) Rendelés leadása során kérjük jelezzétek, amennyiben borítékra is szükségetek lenne, ez alapján szerezzük be mi is borítékkészletünket. A borítékok anyagukat tekintve hasonlóan gyöngyházfényű papírból készülnek, mint a meghívók, csak 120gr-os papírból hajtogatva, áruk pedig a meghívó alakjától függően 90-130.- között mozog. Tudjuk, hogy életetek legfontosabb napján mindent tökéletesre terveztek. Ebben vagyunk érdekeltek mi is.  Ezért dolgozunk. Ezért mindenképp fontos a gondos átvizsgálása a mintának, hogy minden tökéletes lehessen.
A jóváhagyást illetve a munkák megrendelését követő általában 10-12 munkanapra elkészülünk a munkákkal leterheltségünktől ill. a megbeszélteknek megfelelően. Ha 3 munkanapon belül bármelyik szakaszában a kapcsolatunknak nem jelentkezünk, akkor mindenképp jelezzétek ezt a honlap alján található telefonszámon, bármilyen technikai probléma adódhat (nem kapjuk meg a levelet, spam mappába kerül, emberi mulasztás, stb.). Kollégáink hétköznapokon 10 és 16 óra között készséggel állnak rendelkezésetekre.
Amikor elkészülünk a munkákkal, az előzetesen megadott pontos cím, név, telefonszám alapján elindul a futár a csomaggal. Fontos, hogy nap közbeni elérhetőséget adjatok, a futár hétköznap munkaidőben szállít. A szállítási költség az egész országban egységesen 1.800 forint bruttó 30.000 forint rendelési összegig, efelett ingyenes, azaz minket illet, nem kerül felszámításra. Csomagolási költség egyik esetben sincs.
DPD futárral dolgozunk, akik a tőlünk átvett csomagokat 1 max 2 munkanap alatt kézbesítik az egész ország területén. Kollégánk értesítést küld a csomag indulásáról ill. várható érkezéséről. A csomagolásnál mindig figyelünk arra, hogy a munka sértetlenül érkezzen meg hozzátok, kémcsöves meghívók estében mindenképpen légpárnás fóliát használunk erre a célra, nem volt még sérülés.
A fizetés az esetek döntő többségében a futárnál, átvételkor szokott történni, de ha ez bármi miatt nem járható, akkor utalással is megoldható. Előleget nem kérünk és nem is fogadunk el. Külföldre csak utalásban érdemes gondolkodni az extrém utánvét költségek miatt. Természetesen a személyes átvételt mindezek nem érintik.
Kérünk titeket, hogy a csomag megérkezésekor tudassátok velünk, hogy minden rendben megérkezett hozzátok. Ha valamely oknál fogva a jóváhagyott mintától eltérő terméket/darabszámot stb. kapnátok kézhez, akkor természetesen saját költségen javítjuk a hibát, az ettől eltérő esetekben viszont már csak új rendelésként tudjuk elkészíteni a hibás termékeket.

 

Ültetőkártyák, menükártyák rendelése

Akik a meghívójukat velünk készíttették el, általában megtisztelnek bizalmukkal az ültetőkártyák, menükártyák, esküvői rendszámok, boros címkék elkészítésekor is. Mi ezt azzal köszönjük meg, hogy a meghívót már nálunk rendelt ügyfeleink részére az összes típusú ültetőkártyák 20% kedvezménnyel készülnek. Tapasztalat, hogy érdemes később megrendelni őket, akik a meghívóval együtt megrendelik, szinte mindig utánrendelést is leadnak, tehát csak kb. 2-3 héttel az esküvő előtt, mikor már kialakult a végleges vendéglista a legcélszerűbb elküldeni a rendelést. Javasoljuk néhány üres ültető elkészítését is a későn visszajelzők részére.

Általában az ültetők a meghívóval összhangban, azonos anyagból, azonos motívumokkal, színekkel szokott készülni. Rengeteg ötletet találtok a felső menüpontoknál az egyéb kiegészítők fülre kattintva, ill. facebook oldalunkon. Hasonlóképp mint a meghívórendelésnél, itt is elküldjük a beszerkesztett anyagot, amit addig módosítunk, amíg tökéletesen a ti elképzeléseiteknek megfelelő nem lesz.

Néhány gyakori kérdésre a jobb oldalon a fülekre kattintva találjátok meg a választ:

Igen. Az ingyenes mintapéldány mellett ha 1-2 másik meghívó is felkeltette érdeklődéseteket ezeket 1000.-/db áron tudjuk elkészíteni.
Az ingyenes tervben 2 féle szövegezést tudunk biztosítani. Ez alapesetben elég is szokott lenni, vacsorás és vacsora nélkülinek szoktuk őket nevezni. Ha szükségetek lenne néhány angol, német, stb meghívóra is ezek nyelvenként 500.- pluszköltséget jelentenek. Ha névre szóló meghívóra lenne szükségetek ez meghívónként +40.- jelentene.
Természetesen. A mennyiségtől és a leterheltségünktől függően 6-8 munkanapra mindenképp érdemes számolni ezzel kapcsolatban.

 

Még egyszer a legfontosabb tudnivalók rólunk:

  • Ingyenes tervezés!

Tervezési, szerkesztési díj nincs amennyiben a mi kínálatunkból, vagy azok bármely kombinációjából sikerül választani. Ha az előzetes egyeztetés során átbeszélt igényeknek meg tudunk felelni, akkor elvállaltuk a munkát. Új, a honlapunkon még nem szereplő munka tervezési díja egyéni megállapodás szerint kerül kialakításra.

  • Akár a futárt is mi álljuk!

Amikor elkészülünk a munkákkal, az előzetesen megadott pontos cím, név, telefonszám alapján elindul a futár a csomaggal. Fontos, hogy nap közbeni elérhetőséget adjatok, a futár hétköznap munkaidőben szállít. A szállítási költség az egész országban egységesen 1.800 forint bruttó 30.000 forint rendelési összegig, efelett ingyenes, azaz minket illet, nem kerül felszámításra. Csomagolási költség egyik esetben sincs.

  • Ingyenes mintapéldány!

Ha megkaptuk e-mailben vagy a rendelési űrlapon az összes infót a munka elkezdéséhez, először egy előzetes szerkesztett anyagot küldünk e-mailben, amit addig módosítunk, amíg azt nem mondjátok, hogy remek, ezt így gondoltuk. Ezután készítünk egy db ingyenes "élő"mintapéldányt is, amit ingyenesen el is postázunk az ország területén belül, így a csalódás kizárt és mindez idáig teljesen díjmentes.

  • Nincsenek rejtett költségek!

Ügyfeleinkkel igyekszünk közvetlen, őszinte kapcsolatot kialakítani, ami nálunk azt jelenti, hogy nincsenek rejtett költségek. A honlapon feltüntetett árak a meghívók végső bruttó árai. Minden nyomtatási és egyéb költséget tartalmaznak, boríték nélkül. Előleget nem kérünk és nem is fogadunk el.

  • Ültetőkártyákra -20% kedvezmény!

A meghívót már nálunk rendelt ügyfeleink részére az összes típusú ültetőkártyák 20% kedvezménnyel készülnek. Tapasztalat, hogy érdemes később megrendelni őket, akik a meghívóval együtt megrendelik, szinte mindig utánrendelést is leadnak, tehát csak kb. 2 héttel az esküvő előtt, mikor már kialakult a végleges vendéglista a legcélszerűbb elküldeni a rendelést.

  • Elkészülési idő kb. 10-12 munkanap!

A minta megérkezése után is még bármi módosulhat, ne habozzatok még ilyenkor is kérni, ha nem 100%. Ez a ti nagy napotok és mi azt szeretnénk, hogy amivel minket megbíztatok az pontosan tükrözze az elképzeléseiteket. Ha a mintapéldánnyal minden rendben, akkor kezdődhet a megrendelt termékek legyártása. Ez leterheltségünktől és a meghívó típusától függően kb. 2 hét, de egyéni időkeretet is megbeszélhetünk, ha erre lenne szükség. Ha már a felvett kapcsolat során 3 napon belül nem jelentkezünk, akkor mindenképp jelezzétek ezt a megadott telefonszámon, bármilyen technikai probléma adódhat (nem kapjuk meg a levelet, spam mappába kerül, emberi mulasztás stb.).

  • Boríték rendelési lehetőség!

Rendelés leadása során kérjük jelezzétek, amennyiben borítékra is szükségetek lenne, ez alapján szerezzük be mi is borítékkészletünket. A borítékok anyagukat tekintve hasonlóan gyöngyházfényű papírból készülnek, mint a meghívók, csak 120gr-os papírból hajtogatva, áruk pedig a meghívó alakjától függően 90-130.- között változik.

  • Rugalmas fizetési lehetőségek!

A fizetés az esetek döntő többségében a futárnál, átvételkor szokott történni, de ha ez bármi miatt nem járható, akkor utalással is megoldható. Előleget nem kérünk és nem is fogadunk el. Külföldre csak utalásban érdemes gondolkodni az extrém utánvét költségek miatt. Természetesen a személyes átvételt mindezek nem érintik.

Jogi nyilatkozat

 

 

 

 

 

 

Rendelésfelvétel és információ:

Weboldal: kekkon.hu
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30/ 711 8329

Elérhetőségeink

Információ és rendelésfelvétel:
Tel.: 06 30/ 711 8329
Telefonon hétköznapokon

10 és 16 óra

között vagyunk elérhetőek.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: kekkon.hu